Over ons

Focus op Wonen is een gecertificeerde makelaar en aangesloten bij het SCVM. Hierdoor is de kwaliteit, integriteit en up to date vakbekwaamheid geborgd.

Jarenlange ervaring, gedegen kennis van de huizenmarkt in regio Amstelland en omstreken en een professionele en persoonlijke instelling. Dat zijn de kenmerken voor Focus op wonen.

Wat je ook regelt rondom de aan- of verkoop van je huis, het gaat om mensen en vertrouwen. Daarin maakt Focus op Wonen het verschil. We zijn makkelijk in de omgang, helder en transparant in ons advies en komen elke gemaakte afspraak na. Ons werkgebied is de regio Amstelland en omstreken met onder andere de gemeenten Haarlemmermeer, Aalsmeer, Uithoorn, Amstelveen, Ouder-Amstel Diemen, Lisse, Abbenes, Voglenzang en Hillegom.

Rogier Plokker

Na acht jaar als makelaar bij een kantoor in Hoofddorp gewerkt te hebben ben ik in 2022 Focus op Wonen gestart. Ik ken de woningmarkt van Amstelland en omstreken als mijn broekzak en vind het belangrijk dat iedereen zich snel thuis voelt in de nieuwe woonomgeving. Na al die jaren vind ik het nog steeds heel bijzonder om het vertrouwen te krijgen om iemands woning te mogen verkopen.

Marga Moolhuizen

Nadat ik 15 jaar werkzaam ben geweest in de hypotheeksector heb ik de overstap gemaakt naar de makelaardij. Hier ben ik inmiddels 10 jaar werkzaam en nog steeds werk ik dagelijks met veel plezier en voldoening voor mijn klanten. Klanten weten mij vooral te vinden voor mijn non stop bereikbaarheid, zorgzame karakter en kunnen er dan ook altijd van op aan dat er standaard een stapje extra wordt gezet.